mandag 26. august 2013

Jul i August

Åh, for noen deilige sensommerdager- vi nyter de siste varme solstrålene for i år,  og samtidig "jules" det her i Syrinveien 3 akkurat nå! 

Jepp, du leste riktig- julepynten er akkurat hentet opp fra kjelleren, og det pyntes og limes, klippes og henges opp! 

Og nei- jeg har nok ikke gått helt kokkos bananas noen måneder for tidlig i år- jeg fikk nemlig en veldig hyggelig forespørsel her forleden fra Tiger bak den kule bloggen DIY OR DIE, og mot jul kommer Syrinveien 3 med et aldri så lite bidrag i et stort, svensk magasin:-) Hihiiii....!

-Følg med!

søndag 18. august 2013

Syrinveien 3 på glanset papir!


I denne månedens utgave av Bolig Pluss er jeg ganske så kry av å være viet hele fem sider med fine bilder her fra Syrinveien 3! Jeg fikk utfordringen "Vis oss dine smarteste oppbevaringstips, og bruk minst 5 gjør-det-selv-ideér " i serien "BoligPluss-Utfordringen", og her kan du altså lese om mine beste tips på hvordan praktisk møter estetisk når det kommer til oppbevaring i et hjem helt uten standardløsninger. Jeg fikk tak i bladet på Narvesen på fredag, men utgaven er i salg fra mandag av, så da blir jeg bare nødt for si løøøøøøøp og kjøp!!!!

lørdag 10. august 2013

Muuto lamp



Muuto E27 Pedant Lamp har stått på ønskelisten en aldri så liten evighet, og med nytt bad bød endelig anledningen seg til å kunne gå til innkjøp av denne lampen! Siden fargene på badet går i lys beige og hvitt var valg av farge lett denne gangen, som ellers kunne bydd på litt av en utfordring når det gjelder valgets kval for denne ubesluttsomme jenta, da lampen kommer i nesten et dusin fine farger!

Ekstra gøy føles det når man kan lykkes med et litt utradisjonelt valg (i baderoms-sammenheng velogmerke) og samtidig kunne smykke hjemmet med noe fint man lenge har hatt lyst på! Og med det store speilet blir det nesten "dobbel effekt" og det føles ut som vi har dobbelt opp av lampen.

Som dere ser av bildene gjenstår det fortsatt noen småting før vi er heeelt i mål med badet. Listing, servanten som hadde litt lengre leveringstid, et innebygget sevantskap vi ikke får laget før servanten er på plass, og når det er i boks kan rørlegger´n endelig komme og skru på armaturer! Da skal jeg nemlig beundre min nye lyskilde fra badekaret- og tror den vil sette den ultimate prikken over i-én på helheten!



tirsdag 6. august 2013

NIB- utfordring: "Stuepike"


Ja- jeg er i høyeste grad en stuepike! 
Jeg elsker min lyse, luftige stue med hvite gulv og store takhøyde! Jeg elsker solen og lyset som slipper inn, jeg elsker utsikten over by og elv og fjord! Jeg elsker den gamle ovnen i hjørnet, tømmerveggene jeg fortsatt ikke har hatt hjerte til å male, den rosa lenestolen og alt krimskramset omkring som gjør hjemmet til vårt. 

Jeg elsker at stue og kjøkken liksom glir i ett slik at følselsen alltid er å være i selve hjertet av hjemmet! Men mest av alt elsker jeg å slenge meg ned i min myke sofa med mange puter oppi, i kosekroken min i hjørnet- for det er ingen steder i hele verden jeg slapper mer av en akkurat her!

lørdag 3. august 2013

4

4 år i dag og vi synes vi har en veldig stor gutt! HURRA for deg verdens kuleste Oscar <3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...